HERSTELLINGEN: HOE GAAN WE TE WERK?

JE BETAALT ZELF VOOR DE SCHADEBetaal je zelf voor de schade, dan vraag je een offerte of bestek en plan je de afspraak in. Je krijgt een vervangwagen.

DE SCHADE WORDT BETAALD DOOR DE VERZEKERINGS MAATSCHAPPIJIs de schade het gevolg van een ongeval, en komt de verzekering tussenbeide, dan vraag je een bestek en plan je de afspraak in. Je krijgt een vervangwagen. De factuur wordt rechstreeks betaald door de verzekeringsmaatschappij.

Als erkend schadebedrijf werkt Carclinic voor alle verzekeringsmaatschappijen. Je kan rekenen op een vlotte herstelling en afhandeling van je schadedossier. Bij ons ben je zeker van vakmanschap en service aan een goede prijs-kwaliteit.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK
Dan kijken we samen naar de beste oplossing

SERVICE TOT IN DE PUNTJES


GRATIS VERVANGWAGEN

ALL IN SERVICEEen uitstekende service voor jou, dat is bij Carclinic het allerbelangrijkste. Daarom bieden we een All-In-Service op maat. Of het nu gaat om een schade, een defect of een onderhoud, nog voor aanvang nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en gaan we samen met jou na wat de mogelijkheden zijn. Dit eerste gesprek is voor ons zeer belangrijk en kan vaak voor u de kosten zo drukken dat we met een fractie van het bedrag dat je in gedachten had, de wagen terug in zijn oorspronkelijke staat brengen.

Carclinic heeft geen verplichtingen bij constructeurs, wat maakt dat we de markt in alle vrijheid kunnen verkennen en een degelijke kwaliteit kunnen leveren tegen de beste prijs. Jij bepaalt wat er gebeurt en wij stellen daarvoor een kostenraming op. Eenmaal de keuze gemaakt, doen wij de rest en kan jij op beide oren slapen want de afgesproken prijs, zal ook de prijs zijn die je betaalt.

Bij een ongeval handelen wij ook het schadedossier af van aangifte tot betaling. Hierbij houden we uiteraard rekening met je noden en behoeftes.

Carclinic beschikt over 13 nieuwe vervangvoertuigen die u in gebruik kunt nemen tijdens een langdurige herstelling. Indien gewenst wordt de wagen opgehaald en teruggebracht bij de klant. Of je maakt gebruik van een van onze leenfietsen.

Op alle herstellingen geniet u maar liefst tot 3 jaar garantie. Wij zijn dan ook zeker dat wij ons werk tot in te puntjes verzorgen.

BUDGETVRIENDELIJK


SNELLERE HERSTELLING

SMART REPAIRNaast de klassieke carrosseriewerken zijn we ook sterk in het uitvoeren van Smart-Repair. Dit is een snelle, gedeeltelijke herstelling die ervoor zorgt dat uw wagen er weer prima uitziet. Andere grote voordelen van deze Smart-Repair zijn het aantrekkelijke tarief waartegen herstellingen gedaan kunnen worden en uiteraard de tijd die ermee bespaard wordt. We kunnen bijvoorbeeld deuken verwijderen zonder dat gedeelte van de wagen opnieuw te moeten lakken (PDR of Paintless Dent Remove). Om kleine schadegevallen te herstellen, zetten we spotspray in. Zo kunnen we de herstelling uitvoeren zonder het volledige deel te moeten herschilderen.

Smart-Repair bidet ook de mogelijkheid om gescheurde bumpers te herstellen in plaats van ze volledig te moeten vervangen. Het resultaat? Wederom een lagere herstelkost en een enorme tijdsbesparing.

Onze carrosserie is Eurogarant, wat u als klant garandeert dat er met de meest moderne technieken en gereedschappen gewerkt wordt. We meten uw voertuig op de vaste meetpunten met het 3D-meettoestel. We beschikken over een ultra-moderne en kraaknette werkplaats met een moderne spuitcabine, uitgerust met versnelde droogtechnieken. Kortom we hebben alles in huis om uw wagen er weer als nieuw te laten uitzien.

HEB JE SCHADE AAN JE VOERTUIG?
Vraag nu je gratis offerte aan
carrosserie carclinic alken